Beter warm voor iedereen

Drijfveer achter en zaakvoerder van Nicko Service, is David.

David is in de eerste plaats succesvolle zaakvoerder van Nicko Service en ook De Rioolkrak, 2 bloeiende bedrijven die elke dag uitrijden naar klanten in regio Antwerpen.

Super tevreden klanten, is zeker hetgeen wat David het meest drijft, maar hij vindt het even belangrijk dat hij met Nicko Service en De Rioolkrak, verantwoordelijkheid kan opnemen voor het welzijn van zijn team medewerkers. David wil zijn steentje bijdragen tot een beter en gezonder milieu en een evenwichtigere samenleving, waar iedereen, om het even waar op aarde, een gelijke kans krijgt om iets moois te beginnen in zijn leven. Kansarm wordt Kansrijk bij David.

Zo heeft hij zelf kansarme jongeren opgeleid, tot de meeste bekwame vakmannen mét certificaat. Hij leert hen wat verantwoordelijkheid is ten opzichte van het bedrijf, de klanten en ook de medemens.

Zijn grote droom bijvoorbeeld is een groot buitenlands project uit de grond te kunnen stampen met lokale mensen ter plaatse. Warmte-oplossingen creëren in koude, afgelegen gebieden waar ook volkeren leven, of zoiets. Hij laat het jullie zeker weten als het iets concreter wordt.

‘Beter warm voor iedereen’ is ook bewust oplossingen zoeken voor duurzaamheid en comfort.

We moeten met onze energiebronnen bewuster, langduriger én duurzamer omspringen. En vooral zuiniger. Hoe zuiniger je verwarmt, hoe meer je kan besparen, hoe minder je betaalt.

Langs de andere kant, mag dit niet ten koste van het comfort. Warmte en licht zijn de 2 bronnen bij uitstek, die de mens een gevoel van welbehagen kan geven. En iedereen heeft er recht op.

David van Nicko Service, zegt altijd wat hij doet maar vooral, hij doet wat hij zegt.