Vervangen van je verwarmingsketel? Ga voor een condensatieketel

Wat is een condensatieketel?

De condensatieketel is de nieuwste generatie in verwarmingsketels. Ze werken zowel op olie (mazout) als op gas. Je krijgt maximaal rendement en groot warmtecomfort.

De werking van een condensatieketel is innovatief: in tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken. Deze werkwijze zorgt ervoor dat je minder fossiele brandstoffen nodig hebt waardoor aanzienlijk bespaart op je energiefactuur.

Waarom vervang je best nu je oude verwarmingsketel?

  • Je bespaart tot 30% op je energiefactuur
  • Nicko Service geeft je een onderhoudscontract met 7 jaar omnium garantie op de condensatieketel. Uniek op de markt.
  • Europese Richtlijn van 26/09/2015

Deze richtlijn verhoogt de minimumvereisten van verwarmingsketels.
Uitleg over deze richtlijn, en waarom ze ook voor jou belangrijk is, lees je hier.

Een condensatieketel geeft alleen maar voordelen

  • Condensatieketels kunnen werken op olie (mazout) en gas. 2 fossiele brandstoffen die minder snel zullen stijgen in prijs dan elektriciteit
  • Erg zuinig door heel lage verliezen in straling, stilstand en schoorsteen
  • Hoger rendement
  • Milieu en klimaatvriendelijk
  • Fiscaal voordelig

Remeha – Daalderop

Nicko Service werkt enkel met de A-merken Daalderop en Remeha. 2 merken die op vlak van prijs, kwaliteit en design, zuinig verbruik, hoog rendement, uitblinken in het segment van condensatieketels. De beide ketels krijgen ook het HR-top-label mee. Door dit label, voldoe je aan de strenge Europese Richtlijn die vanaf 26/09/2015 van toepassing is.

Nicko Service is voor beide merken erkend installateur voor Vlaanderen en Antwerpen. Nicko Service heeft ook een depannagedienst die je vlug uit de nood kan helpen.

Prijsindicatie condensatieketels

De prijs van een condensatieketel hangt van vele factoren af. Model, vermogen, rendement, … Om je toch een idee te geven, koop je een condensatieketel geplaatst al vanaf 3.545,25 euro.

De installatie door Nicko Service neemt nog geen volle dag in beslag.
Kan je de condensatieketel zelf installeren, dan heb je de kost niet van de installatie.
Nicko Service verkoopt deze zelfbouwpakketten waarmee je tot 1.600 euro voordeel kunt hebben. Hou er wel rekening mee om door ons een controle te laten uitvoeren voor de eerste indienststelling van de ketel om te kunnen genieten van de 7 jaar omnium garantie.

Vraag vrijblijvend en gratis een prijsofferte. Zo weet je concreet hoeveel je dit kost en vooral, hoeveel het je zal opbrengen.