Remeha, The comfort innovators

Wie is Remeha?

Remeha noemt zichzelf de ‘comfort vernieuwers’ omdat zij al 80 jaar, dé specialist zijn in het ontwikkelen van innovatieve en intelligente systemen voor verwarming en sanitair warmwater. Remeha staat voor duurzaamheid, comfort en een optimale dienstverlening. Nicko Service is erkend verdeler en installateur voor Remeha.

Ben je op zoek naar een verwarmingsketel of warm water boiler op gas, stookolie of via hernieuwbare energie? Duizenden tevreden gezinnen in Europa en België kozen voor een systeem van Remeha.

Waarom kiest Remeha voor Nicko Service en andersom?

De waarden van Remeha en Nicko Service zijn bijna dezelfde. Nicko Service draagt duurzaamheid, comfort en optimale dienstverlening ook hoog in het vaandel.

Zelf kozen wij voor Remeha omwille van de energiebesparende oplossingen die zij ontwikkelen en produceren. Tot 30% op je energiefactuur. Ik denk dat ook jij hier oren naar heeft. Dit zijn momenteel Remeha’s paradepaardjes:

Remeha CalentaRemeha Calenta – Condenserende gaswandketel

Beslist de meest doordachte verwarmingsketel ooit. Een hypermoderne condenserende gasketel in enkel verwarming (solo) of instant sanitair warmwater (combi) uitvoering verkrijgbaar. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan hand in hand voor een onbezorgde warmte- en sanitair warm watervoorziening.

 

Remeha TzerraRemeha Tzerra – Klein van buiten, groots van binnen

De Remeha Tzerra is een splinternieuw compact, betaalbaar, energiezuinig condensatieketelconcept. Klein en licht, en opgebouwd uit slechts 5 hoofdmodules.

Zo gewoon als de ketel er van buiten uitziet, zo buitengewoon is hij van binnen.

 

Remeha Calora TowerRemeha Calora Tower – Modulaire efficiëntie

Een krachtige en zuinige verwarmingsketel met de capaciteit om voor een behaaglijk warm huis en royaal volume aan warm water te zorgen.

De ketel, boiler en het expansievat zijn samen modulair geïntegreerd in een compacte, stijlvolle behuizing. Verkrijgbaar in uiterst zuinige stookolie of gas uitvoering met een (zonne)boiler module van 100, 160 of 220 liter.

 

Nicko Service is als erkend verdeler en installateur, jouw beste gesprekspartner over het Remeha assortiment. Wil je zelf al meer lezen over Remeha. Bezoek de website.